Livet rullar på

Här är livet som vanligt.
Lillefar hade feber tills igårkväll, nu sover han sen en stund tillbaka, vill dock inte äta så mycket.
Stora R gick till grannen, grannens barnbarn är här och hon kom och ringde på dörren och frågade om de skulle leka. Ja en stund går ju, hon är bara en trappa upp.
E sitter på soffan och tittar på tv.
J gick till fritidsgården med packning, han skulle med kompisen till kompisens pappa i helgen.
Då hamnade lilla jag här.

Julafton var bra, vi åt gott, tittade på kalle anka (eller ja med ett halvt öga, det har förlorat mycket av tjusningen när det är tecknat på tv hela dagarna), barnen fick sina paket, hoppas att de blev nöjda.
Juldagen gjorde vi inte så mycket, och idag har jag handlat lite och sen blev det en promenad.

Vad resten av jullovet ska innehålla vet jag inte riktigt än. Det skönt att hinna med sånt man annars inte hinner med. Sen kommer ju vardagen igen med alla måsten hit och dit.

Kram
1 Julia:

skriven

Hej gumman! Hoppas ni alla är friskare nu. Måste ju vara skönt när barnen kan roa sig själva eller med kompisar en stund, även om det är vemodigt när de blir äldre.

Hoppas ni har ett härligt jullov!

Stor kram!

2 Julia:

skriven

Hej gumman! Gott slut och gott nytt till er alla! Jag vet att ni också har haft det tufft de senaste åren, hoppas att det vänder nu!

Stor kram!

3 Bodil:

skriven

Gott Nytt År önskar vi er!!!

Du vet att du finns i mina tankar och tyvärr hinner inte jag ringa dig så som jag skulle vilja.:( Ta nu vara på varandra detta nya året, hoppas att 2009 blir ett bra år:)

Kramar i massor till er:)

4 Bammie:

skriven

Hej hej. Jag önskar dig och din familj ett riktigt gott 2009-år.

Kram

5 Lena:

skriven

Önskar er alla en god fortsättning på det nya året :)

Allt ni vill och önskar hoppas jag går er väg, ungarna håller sig friska och sköter skola och dagis, H får ett kanonbra jobb som han trivs med och du får lite mer td åt dig och din symaskin :)Kram Lena

Kommentera här: