Långtråkigt..

Jag måste vara en väldigt tråkig person, jag har väldigt tråkigt...:( Sessan är på rymmen med mormor och E är sjuk och lillefar springer runt och gnäller och ska ha, ha, ha,... allt han inte får...
Jag har varit hemma idag för jag har ont i en axel, sen är E sjuk som sagt. Feber, ont i halsen och allmänt kass. Hoppas det går över snart.

Annars händer det inte så mycket, kan inte göra så mycket med en axel som inte riktigt vill vara med. Dock bättre idag än igår.

Summa, summarum, tråkig dag idag...

En bra sak är att fk betalar ut mina pengar imorgon :)))

Säger bara

FK, de är helt otroliga. Jag väntar på pengar för vård av barn sen jag var hemma i januari (8:onde) och flera efter det, men det är pågående ärende på allihop. Min man därimot har fått pengar flera gånger därimellan..:( Har ring och de bara säger "jaha du, det är en handläggningstid på 30 dagar". Vafasen, det har gått två månader, börjar bli lite less på det. Det är ju ganska mycket pengar det rör sig om.

Suck, suck, annars är här helt oki. Jag har lite ont i kroppen, hade lite febervärk igår så jag ska nog ligga lite lågt med att ut och rusa. Robin är okej, vet inte vad det kan ha varit igår, han har inte kräkts efter det. Blödde lite näsblod inatt men inget annat.