Duktig....

Idag har jag varit ordentligt duktig.
Jag har; tvättat, diskat, burit bort sopor, städat i killarnas rum ordentligt (dammat, dammsugit under sängar, torkat golv), städat ordning i de smås rum, och tagit ett tag i hallen därimellan (hall mellan de stora och de smås rum). Nu har jag bara vardagsrum och köket kvar. känner mig riktigt duktig och klockan är bara 12...

Nu ska jag ta och gå in och bädda, sen ska jag hänga tvätt och även vika tvätt.

Ha en skön helg....

Vårrus???

Enligt träningsråd från en på vårruset så ska man börja träna tio veckor innan man ska springa. Hmm, insåg att det var IDAG... Så jag funderar på att ut och jogga ikväll... Ska vara snabbare än mor min denna gång...hihi Vårruset går av stapeln den 7 maj i slottskogen. Det är ett viktigt lopp för mig då jag varit med x antal gånger, det är helt underbart att se alla dessa tjejer, och en och annan kille utklädd till tjej, trängas i slottskogen.

Annars har det varit bra här, har varit hos mamsen och grattat en väninna till henne.

Tyvärr så regnar det ute så det upplivar ju inte till att ut och springa..:( men vi får se.

Tjing tjong

11 år, ja

så gammal blir vår store fis idag. Tänk att det är 11 år sedan vi var på BB och väntade. Till slut efter ett tufft dygn så beslutades det om snitt och klockan blev halv nio innan han kom. Jag låg på britsen med sladdar lite överallt och de var så snälla. Jag berättade att min mamma jobbade på röntgen och hon jobbade kvällen, då tar de fram telefonen och ringer och berättar för henne att hon blivit mormor. När jag kom ner till rummet så satt mamma där med första barnbarnet i famnen och bara log. Vi var/är så lyckliga..:)

GRATTIS till vår goa 11-åring.....