Livet rullar på

Här är livet som vanligt.
Lillefar hade feber tills igårkväll, nu sover han sen en stund tillbaka, vill dock inte äta så mycket.
Stora R gick till grannen, grannens barnbarn är här och hon kom och ringde på dörren och frågade om de skulle leka. Ja en stund går ju, hon är bara en trappa upp.
E sitter på soffan och tittar på tv.
J gick till fritidsgården med packning, han skulle med kompisen till kompisens pappa i helgen.
Då hamnade lilla jag här.

Julafton var bra, vi åt gott, tittade på kalle anka (eller ja med ett halvt öga, det har förlorat mycket av tjusningen när det är tecknat på tv hela dagarna), barnen fick sina paket, hoppas att de blev nöjda.
Juldagen gjorde vi inte så mycket, och idag har jag handlat lite och sen blev det en promenad.

Vad resten av jullovet ska innehålla vet jag inte riktigt än. Det skönt att hinna med sånt man annars inte hinner med. Sen kommer ju vardagen igen med alla måsten hit och dit.

Kram

Lite om vad vi gjort

Här kommer en liten resume vad som hänt..
Skolan är slut för min man och det gick över förväntan, han fick VG i alla ämnen utom ett, där fick han MVG...Kul!!
Barnen har jullov och E har haft feber och ont i halsen, den lille R har feber och vi andra lufsar runt här och försöker göra något vettigt.

I söndags firade vi jul hos mamma och Gösta, trevligt, barnen blev glada över paketen och förvånade över att tomten kom. Gösta som brukar gå ut och komma som tomte, ringde till tomten och gick sen ut för att leta. Döm om barnens förvåning när tomten kommer och Gösta kommer efter det. De såg sig omkring och upptäckte att pappa H inte var på plats och utbrister då att det är han, men han var på toa och kom strax efter oxå. De fick inte ihop det för fem öre.
Tack mamma och Gösta för fina paket och god mat....

Idag fyller Gösta 65 år GRATTIS; GRATTIS; GRATTIS; GRATTIS!!!, vi firar honom med att ge honom en vägskylt där det står "Kung Göstas Väg". Den är uppspikad på en pinne och inslagen i prickig påse med massa snören, pappa H åkte och ställde den hos dem nu på morgonen, får se vad han säger.

Annars rullar livet på här som vanligt, har inte fått julstämning än men kanske imorgon till kalle anka.

Tjing på er