Tänker på Engla

Tänder ett ljus för Engla och hennes familj
Önskar av hela mitt hjärta att det blir ett lyckligt slut


Kopiera gärna och klistra in i er blogg.

Liten förklaring

Det har varit många turer med min mans ångest och det är INTE pga den som han blivit uppsagd. Det kanske blev lite otydligt i förra inlägget, men det blir lätt så när man bara vill få ur sig allt.
Är lite nere, men fick gått av mig en del när jag var ute....

Lite mycket...:(

Här har varit lite tufft ett tag. Lillefar har en brännskadad hand som vi varit och lagt om två gånger, jobbigt värre. Han kan inte gå till dagis och har nu inte varit där på två veckor :(
Sen har vi haft det lite jobbigt på vuxenplan oxå. Min man har blivit uppsagd och pga alla turer som varit med hans ångest så har det tagit styggt på honom. I onsdags, då jag jobbade tidigt och börjar halv sju, så grät jag när jag gick för han var riktigt illa. Och det kan man säga, han tog på barnen och satte dem i bilen redan klockan 6,20 för han var tvungen att göra något. Han åkte runt lite men ringer mig och jag får säga till personalen som kom sju att jag måste gå. Det blev så olustigt att det var tre vikarier och det har jag fått skit för nu, "det var dålig stil att göra så". Vad skulle jag göra, jag vet inte vad min man kunde gjort och det slutade med att jag fick köra honom till akuten och där var vi till tolv. När vi kom hem så förstod man att det varit jobbigt för frukosten stod på bordet fortfarande.
Nästa vecka är jag hemma med lillefar och det tycker mina "kollegor" är jobbigt, men dagis var inte så pigga på att ha honom där. Sen har jag måndagen men efter att fått höra att det är dåligt av mig att ta hand om min familj, så väljer jag att inte gå dit då.
Nu ska jag göra mig ordning efter duschen, var tvungen att svalka mig lite :(