5-årsdag

Det firade min lilla sessa idag. Hon vaknade redan kl 3.40 och ropade och frågade när vi skulle komma..hihi... Sen höll hon på fram tills vi tassade in vid sextiden. Vi sjöng och hon fick paket. Igår firade vi med farmor och farfar och farbröder och faster, idag har mormor och hennes sambo varit här. Hon här fått många fina paket men bäst var nog dockvagnen hon fick. Det är en trehjuling med avtagbar bilstol på. Så det var en nöjd liten "stor" tjej som la sig förut.
Annars händer här inte så mycket, jag har varit hemma med lillefar denna vecka men han ska gå imon, jag ska jobba men vara i närheten så det ska väl funka.

Nu ska jag sätta mig på soffan en stund, tjillevippen på er....

Är lite nere

Idag har jag jobbat och det har gått bra. Det känns okej att jobba såhär.
Men nu i kväll ringde en mamma till en av killarnas kompisar och berättade att igår var de hemma hos oss och såg på nakna tjejer som gjorde mer än nödvändigt på datorn. Kompisen hade sagt att jag var hemma och jag hade inte blivit arg. Till saken hör att jag var inte hemma, jag var iväg och hämtade grejer på kontoret. Så J hade släppt in tre kompisar utan lov och då satt de och tittade på detta. Kompisens mamma säger att "ja det är ju inte lätt att hålla reda på alla barn när de är så många", men hallå, jag var inte hemma och hade jag varit det så hade för det första inte kommit in allihop och för det andra definitivt inte fått sitta vid datorn och titta på sånt. Blir så ledsen när man får höra att man inte kan hålla ordning på sina barn, detta tog hårt...:( Jag har ingen lust att bli arg på J, utan bara försöka få honom att förstå att man kan inte göra vissa saker. Han är snart elva så det börjar väl bli lite nyfikenhet som styr oxå. Kompisen är bara 8. I dagens läge med datorer, internet, mobiler ja allt är det lätt att få tag på sånt. Det var en annan sak när jag var liten. Jag känner lite att ska man vara med dem ute oxå, så man vet att de inte hittar på dumheter... Hm, det är jobbigt det här, men det blir ju J som får ta det, när de andra kommer i den åldern så vet man ju mer.
Idag har barnen varit från 7-17,30 på dagis, det hade gått jättebra men när jag kom så blev det lite fel för Rn ramla och slog läppen i en kant. Du milde vad det blödde och han fick ett litet märke utanpå läppen oxå, så det hade typ gått igenom. Men det löste sig, det var ingen fara när han väl lugnat ner sig.

Så ja det har hänt en del här nu kan jag säga. Nu ska jag nog ta mig till sängen och krypa ner, känner mig alldeles matt och nästan överkörd av ett tåg.