Nu är den "glada" julen slut, slut

Vår jul blev väl inte riktigt som vi tänkt oss. Vi skulle varit till svärisarna dagen innan julafton men fick säga att vi inte kom. Anledningen var att vi hade en släng av magsjuka/feber. På julafton var vi hemma och det kändes skönt samtidigt som det kändes konstigt att inte åka iväg eller invänta någon ( det var ingen som ville komma), men vi hade det bra ändå. På juldagen åkte vi till min mormor och firade henne, mysigt.
Annandagen var bokad hos mamma och där fick vi lutfisk som inte var någon hit, barnen fick julklappar och alla var nöjda.
På torsdagen bar det av till svärisarna (vilka inte kan komma hit, suck) och åt lite julmat och barnen fick var sitt paket.
Sen bar det hemåt igen och igår satte vi ihop en våningssäng till de små. Blev jättebra så nu ska vi bara röja bland alla leksaker som finns i mängder...:)
Vi är lediga ända tills den 8 jan så tid finns. Vi ska så fort solen visar sig bege oss ut på lite äventyr.

Tjing tjong, luftballong...

Årets julkort

Årets julkort
Detta är årets julkort...
På första sidan står det "FULL FART"... och en liten text
och när man öppnar det så står det "MOT JULEN" och det nya året...
Sen öppnar man igen och då är det detta kort som är där.
Blev nöjd...

Läääännnggggeeeee seeeennnnnnn

Ja, nu är det väl hundra år sedan jag uppdaterade och det har hänt massor på vägen.
Jag har fått ett vik inom barnomsorgen, tre månader till att börja med så får vi se sen. Ja, de som vet om det andra jag pysslade med får hålla till godo att jag inte berättar om det här, men jag kan säga som så att det var inte min grej...*dubbelsuck*
Jag har varit förkyld så gott som hela hösten och och nu inför jul är väl inget undantag. Vi har haft en jobbig vecka med magsjukebacillusker och febervariant. Så vi kom inte iväg till svärisarna som tänkt var idag, utan det får lungt vänta. Imorgon julafton ska vi vara hemma och bara vara, ska göra ett riktigt ryck snart och se till så allt är ordning för att bara vara. Sen på juldagen ska vi till mormor för hon fyller jämnt (viskar 80 år) och på annandagen till min mamma, om inte sjukdomar sätter käppar i hjulen för oss.

Ska försöka bli bättre på att uppdatera, men det finns inte så mycket tid kvar när man jobbar och har fyra troll plus allt man vill hinna med att göra.

Jag önskar alla EN RIKTIGT GOD JUL...:)
Stor kram från pysselmamman