Grubblerier

Något som jag går och grubblar över är, och jag har skrivit om det förut, varför det känns som om man är ensammast i världen. Det är ingen som ringer för att höra hur det är, det är bara jag som ringer till folk och så har det alltid varit ända sen jag var liten. Förlåt mitt gnäll, men jag vill bara få skriva av mig.

Glad

Men för hur länge??? Vi har fått datorn till att funka igen, vi blev riktigt irriterade på de som vi köpte den av för de var inte villiga till att hjälpa till, men vi löste det..:)

Det var bara det

Välja mellan pest eller kolera

och jag vete hundan vad jag väljer. Som ni alla vet kraschade vår dator och vi skaffade en ny (begagnad från stället där vi lämnade in den andra för felsökning), tror ni inte den också har fått sig en knäpp.
När man startar den får man felmeddelande och nu har nätverkskortet lagt av så man kommer inte ut på nätet. Vi har fått tråkla fram vår superdupergamla dator och där funkar det. Så imorgon ringer jag dem igen, har pratat med dem idag om att vi inte är nöjda och fick då till svar att ta hit den så får vi kolla. Så imorgon ska jag ringa, arg som ett bi och kräva att de lagar den på stuts och om de inte kan det vill jag ha pengarna tillbaka och åka och köpa en annan. Så Det Så.....